November 07, 2014

Stuen er fyldt med køkkenelementer


Disse billeder minder mig om diverse make-overs i ugeblade, hvor man ser en kvinde før og efter en sådan make-over forvandling !

I morges havde jeg et stort tomt stuegulv, efter at jeg båret alle spisebordsstolene ovenpå og skubbet spisebord til side i en krog. Og nu har jeg en stue, der fyldt op med alkens køkkenelementer og nye hårde hvidevarer. Det er samtidig et dejligt signal, idet det betyder, at monteringen af køkkenet nærmere sig med store skridt. Det tog kun chaufføren 30 minutter at fylde mit køkken-alrum op på denne måde. 
I formiddags fik jeg ligeledes en opringning fra køkkenfirmaet om, at monteringen af køkkenvasken i granitbordpladen voldte problemer, faktisk så store problemer, at granitbordpladen var knækket ! Så jeg var lige et smut forbi stenhuggeren i formiddags for at kigge på ny løsning til montering af køkkenvasken. Bordpladen ved køkkenvasken bliver derfor forsinket 2-3 uger, men jeg får leveret en imidlertidig bordplade med køkkenvask, så jeg kan anvende indtil en ny granitbordplade med køkkenvask er færdig.

2 comments:

 1. Jeg synes, ikke at en almindelig bordplade i granit med håndvask bør være en special opgave ! Men jeg er blevet klogere.

  Gad vide, hvordan det så kommer til at forløbe med opsætningen af de speciel fremstillede keramik klinker på væggen ? Spændende udfordring for murermesteren og hans lystige svende.

  Kirsten

  ReplyDelete
 2. Hej Karin !

  Tak for tilbuddet om adgang til jeres køkken. Det er faktisk en god ide med en ude-køkken sektion til bloggen her.

  Kirsten

  ReplyDelete

Your comment is my reward :-)
You are more than welcome to write your comment in either English or Danish.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...